Еталбонд


Еталбонд бургас изработка на реклами и фасадни решения

ETALBOND е алуминиев композитен материал тип сандвич (панел), състоящ се от полиетиленова сърцевина, слепена между два алуминиеви листа.

Външният лист на еталбонда е боядисан с издръжливо цветно покритие, предпазено по време на производството и монтажа от полиетиленова защита.

Това е сравнително нова технологична разработка, чиито уникални характеристики дават възможност за интересни архитектурни решения.

Високото качество на покритието осигурява на материала Еталбонд издръжливост на външни влияния като киселинни дъждове, промишлено замърсяване, ултравиолетови лъчи, корозия и т.н. Еталбондът се предлага в разнообразни цветове, както и имитации на дърво, мрамор и камък.

В областта на рекламата еталбондът е подходящ за обособяване на фасада при ремонт. Фасадната облицовка с Еталбонд може да бъде съчетана с топлоизолация. Фасадната облицовка с Еталбонд, може да се съчетае със светеща реклама.

Еталбондът може да се използва за обличане на фризове и колони. “Бург Дизайн” има опит в работата си с Еталбонд и предлага отлично качество на изпълнението. Бързи срокове на изработка.

Връзки

SKYPE Burg Design

стикери табели за гараж

Оставете запитване

Ако сте заинтересувани за моля свържете се с нас*.