Интериорна реклама


Вътрешна реклама


несветещи реклами Бургас

“Бург Дизайн” проектира, произвежда не само рекламни, но и чисто информационни и/или декоративни елементи за интериора. Информационните табла по стил и технологии трябва да съответстват на стила на помещението или сградата, в която се поставят.


В представителните офиси подходящо изработените рекламни елементи подчертават имиджа на фирмата. Може да се брандират барове, регали, щандове, офиси и др.

Рекламни елементи

Рекламните елементи могат да бъдат: елементи, допълващи интериора; обемно лого, светещо меню, информационни табла, табелки за врати и др.

В големите супермаркети табелите за комуникация улесняват клиентите и водят до увеличение на продажбите. Бързи срокове на изработка.

изработка на пиктограми бургас интериорна реклама Интериорна реклама Бургас

ИНТЕРИОРНИ РЕКЛАМИ

Проектите за вътрешно рекламиране, създават висок качествен стандарт и абсолютно впечатление на посетителите. Тези проекти за интериорно рекламиране на продукти и услуги изискват първокласно компетентно проектиране и безкомпромисно внимание към всеки един детайл. Разгледайте нашето портфолио.

Интериорни указателни реклами

КОРПОРАТИВНИ ИНТЕРИОРНИ РЕКЛАМИ

Рекламни интериорни стени Зоите за интериорно рекламиране с плаките, реклами, са творческо средство за отдаване на почит на благодетели на лечебни заведения и организации с нестопанска цел.

ОБРАЗОВАТЕЛНИ ИНТЕРИОРНИ РЕКЛАМИ Бург Дизайн е специализиран в интериорни реклами за училища, колежи и университети. Ние имаме над 24-годишен опит и впечатляващ списък от широкомащабни успешни проекти подплатени с препоръки, които да ги подкрепят. Заглавната част на провинциалната банка ИНТЕРИОРНИ РЕКЛАМИ ЗА ФИНАНСОВИ ИНСТИТУЦИИ Тази категория интериорни Реклами визуализира нашия научен подход към банковия мърчан дайзин, за да подобри качеството за обслужване и работа с клиентите.

Интериорни реклами за болници, медицински центрове, клиники и здравеопазването

ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ

Рекламна Агенция Бург Дизайн е специализирана в интериорни насочваши реклами и табелки за болници, здравни организации и медицински центрове. Имаме повече от 22 години опит и впечатляващ списък от успешни изпълнени проекти и препоръки, които да ги подкрепят.

Интериорни реклами за спортни мероприятия, стадиони и Арени

СТАДИОНИ, ТЕРЕНИ И ДРУГИ МЕСТА ЗА СПОРТ

Местата за спортните мероприятия винаги са били голямото предизвикателство за Бург Дизайн. За тях винаги сме се изявявали с високо творчество в сферата на дизайна, изработката и богат опит в подръжката и монтажа на рекламните проекти.Връзки

SKYPE Burg Design

стикери табели за гараж

Оставете запитване

Ако сте заинтересувани за моля свържете се с нас*.