Възстановяване на данни от компютър

В СТОУНТЕХ Data Recovery извличаме загубена / повредена информация и данни от компютърни медийни устройства, като предоставяме на нашите клиенти услугата за възстановяване на данни. Нашият успех се измерва с дългосрочното удовлетворение на нашите клиенти.


Възстановяване на данни от повредени хард дискове, чипове и електроника

Ние предлагаме услугата за възстановяване на всички видове данни от повредени хард дискове чипове и електроника. Нашият специалиизиран екип има достъп до най новите водещи технологии за възстановяване на данни от твърди дискове , като използваме най-новото оборудване и методи, съчетани с дългогодишен опит в сферата, за да получим първокласни резултати. За клиентите ни с твърди дискове с RAID конфигурация (като RAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 10) ние предлагаме услугите, които са специализирани в възстановяването на данни, включващи устройства с RAID конфигурации.


Възстановяване на изтрити файлове БУРГАС

Ако се сблъскате с проблема възстановяване на загубена информация от твърд диск вероятно сте забравили основното правило на компютрите: Всички хард дискове и компютри в крайна сметка се развалят .

И вие не направихте резервно копие на вашите данни, нали?

А сега какво?... Повреда? ... Сервиз за ремонт на твърди дискове Бургас ?

Ние имаме решение за вашия проблем! - от невъзстановимо заличаване на информация

Персонални компютри

Мобилни устройства / PDA

В бита и бизнеса компютрите са неразривна част от нашто ежедневие, често вируси и непредвидени събития са причината да загубите ценна информация . Ние предлагаме услуги за компютърна безопасност и възстановяването на тези важни за вас файлове и премахването на вируси заразили вашата система. Предлагаме защита на данни на компютри,

Възстановяване на файлове данни от мобилн устройства

Нашите компютърни услуги обхващат възстановяването на повредени файлве данни от всяко мобилно устройство, клетъчен телефон до PDA устройства, портативни устройства за възпроизвеждане на музика. Така че няма нужда от паника. Нашите специалисти за възстановяване на дан а на Ваше разположение.

Твърди дискове

Лаптопи

Възстановяването на данни от механични, физически или логически повреди на твърдите дискове е истинско преизвикателство за нас.  С нашия дългогодишен опит за възстановяване на информация от повредении твърди дискове имаме възможността  да се справим дори и най-сложните ситуации като в RAID0 и RAID5

Благодарение на широкото използване на преносими компютри /лаптопи/ в днешната бързо променяща се бизнес среда, загубата на данни поради непредвидени ситуации е често срещан сценарий. Ние можем да ви помогнем да възстановите загубените повредени файлове и файловата система въз основа на изтрити и форматирани данни.

CD / DVD

Memory Card

Имате загуба на данни, от диск поради повреда и възстановяването на данните за вас е невъзможно, това ви безпокои? Нашият професионалзъм за възстановяване на данни, ще Ви даде предимство във възстановяването на изтрити звличани файлове и важни данни от вашето CD или DVD.

Възстановяване на данни от повредена флаш памет

Загубили сте вашите снимки от ваканцията? Повредени сватбени снимки?  SmartMedia, Compact Flash, Memory Stick или USB Flash Drive. Способностите ни за възстановяване на данни могат да ви помогнат за възвръщане на вашите скъпи спомени.

Връзки

SKYPE Burg Design

Изработка и наем на рекламен банер

Оставете запитване

Ако сте заинтересувани за моля свържете се с нас*.