Компютърни услуги


Компютърни услуги

Възстановяване на данни от повредени хард дискове чипове и електроника

Възстановяване на изтрита, унищожена информация, поправка на повреден компютър Бургас

Разширена технология за извличане на данни

Разбираме, че всеки случай на загуба на данни е различен и уникален. За да се справим с тези уникални случаи на загуба на данни, ние използваме най-новите и най-модерни техники. Нашите квалифицирани служители за възстановяване на данни използват най-добрия софтуер и хардуер, за да предоставят персонализирани услуги за възстановяване на данни. В нашатасе фирма стремим да предоставим вашите услуги за бързо извличане на данни без стрес на най-добрата цена. Ние сме едни от водещите в услугата за възстановяване на данни с повече от 90% успеваемост в бранша.

Независимо дали сте физическо лице, организация или бизнес, ние предлагаме професионални услуги за извличане на данни от неуспешни или повредени медийни устройства. Разбираме колко разочароващо може да бъде изгубването на вашите спомени или важни бизнес файлове. Ние сме оборудвани с най-добрите компютърно диаагностични инструменти за възвръщане на изгубените ви снимки, видеоклипове, звукозаписи, документи и други форми на данни. С помощта на най-сложните методи можем да възстановим повечето данни, съхранявани във вашето медийно устройство. Когато ни се доверите, ще се постараем да възстановим всяка възможна част от загубените данни.

Ние сме обучени да възстановим загубени данни от всички видове устройства за съхранение - от повреден твърд диск и повредено SSD до MicroSD карти и флашки. Независимо дали става въпрос за повреда на твърдия диск, срив на компютър или загуба на данни на вашия сървър, то ние можем да възстановим ценните за вас файлове и спомени от всички видове устройства. Имаме опит да се справим с по голямата част от неизправностите на всяко устройство, независимо колко тежко и сложно е то.

Можем да възстановим данните ви, ако:

  • Случайно сте „изтрили“ важните данни
  • Форматирали сте вашето устройство
  • Физически повредено устройство
  • Данните са повредени поради логическа грешка
  • Загубени данни поради вирусна атака

Връзки

SKYPE Burg Design

Изработка и наем на рекламен банер

Оставете запитване

Ако сте заинтересувани за моля свържете се с нас*.