Флаш / Банер


Каква полза има интернет страница, която не е достатъчно атрактивна, за да улови вниманието на зрителите? 

Използването на някое красиво изображение като банер в вашия сайт няма да направи съществени разлика, към онлайн посетителите които търсят нещо повече,  единственият начин който е в състояние да привлечете вниманието им е като увеличите интерактивноста на вашия сайт, което лесно може да стане чрез добавяне на флаш банер.

 

Ние в Бург дизайн не правим компромис с качеството на услугите си. Някои от характерните аспекти на нашата услуга за дизайн на флаш банери са посочени по-долу:

- извършваме задълбочени проучвания и изследвания, преди да пристъпим напред към всеки проект за дизайн. Основната цел на нашата услуга за дизайн на банер е то той да предаде съобщението на организацията чрез интерактивната среда.

- обичаме да представим информация в изчистен вид, така че да се заплени вниманието на зрителите.

 

гиф банери Бургас

 

- разполагаме с екип от опитни дизайнери на флаш банери, които знаят как да придадът  правилнта форма на дори най-смелите ви идеи...

 

Въпреки с това, добавяйки ”просто” флаш анимиран банер няма да се окажете полезни в това отношение. БАНЕРЪТ трябва да бъде изработен от професионалист, да оси идета и има впечатляващ вид.

Анимирания флаш банер трябва да бъде достатъчно мощен, за да стимулира любопитството на зрителите, в противен случай ще се првалите и ще бъдете напълно неспособни да здържите и един ваш клиент. 

Тези тенденции следва да бъдат отразени във вашия флаш банери, ако искате те да направят съществено въздействие върху зрителите. Трябва ви мощна, убедителна и перфектна картина. 

 Все по-нараствата популярност на флаш дизайна преобрази до известна степен концепцията за дизайна на уебсайтовете.  Дните на обикновенно изглеждащ уеб сайт са отдавна отминали, хората търсят н -интересно, магнетично  и впечатляващо.    Ако успеем зедно да внедритм всички тези качества по време на проектирането на флаш банер, то Вие ще имате  впечатляващи резултати в края.

Придаване Професионален Вид

Даване на професионален вид на флаш банера е трудна задача. Без да имате професионална експозиция и опит то вие сте длъжни да ангажирате графичен дизайнер. Ако все пак ви е грижа за професионалния външен вид на вашия сайт, доверете ни се. 

Педлагаме ви  дизайн на класически тип статични банери в JPG или GIF формат, анимирани банери  - GIF формат , така също и съвременните модерни анимирани динамични Flash банери в .swf файлов тип.

 

Ако мислите, че си заслужава ние да проектираме и изработим  вашия  банер, просто се свържете с нас.  056/801424

 

Връзки

SKYPE Burg Design

Изработка и наем на рекламен банер

Оставете запитване

Ако сте заинтересувани за моля свържете се с нас*.