Контролни табла панели за яхти

Изработка на поръчкови контролни панели, циферблати и табла за яхта лодка или кораб

Контролно табло панел за яхта

Ново контролно табло

Нищо не може освежи повече Вашата яхта от едно ново контролно табло. Повреди от слънцето, напуквания, остарели превключватели и захабени светодиодни светлини могат да засенчат иначе атрактивния вид на яхтата. Можем да заменим старите ви табла с нови изработени с персонален цветови дизайни страхотни ярки цветове или карбонови графични шарки. Избирате измежду ротационно и лазерно гравиране с възможности за изрязане на лого и името на яхтата. Нека осигурим трайно и атрактивно подновяване на вашето яхтено табло!

Циферблат за моторна яхта лодка
Циферблат за моторна яхта лодка

Ние Бург Дизайн предлагаме разнообразни възможности от материали, най-новите печатни дизайни цветове, лакове и покрития включително устойчиви на външни атмосферни влияния плексигласи, алуминий с анодизирано и прахово покритие, карбоново 3М фолио в различни цветове.

Можем да произведем панел, който да отговаря на естетиката на всеки дизайнерски проект. Панела или системата за управление могат да бъдат проектирани така, че да кореспондират с обкръжението благодарение на редица модерни иновативни материали. Използването на различни покрития може да придаде ниво и стил в съответствие с луксозната яхта.

Екипът ни може да ви помогне, ако желаете да:

  • Подмените Вашия стар напукан или избледнял панел;
  • Промяна на габарити, превключватели или електроника на съществуващ панел;
  • Промените и добавите стойност на вашия панел с нов облик;
табло за лодка
CAD / CAM Дизайн Сканиране

Като специалисти в дизайна, проектирането и изработката на контролни панели ние БУрг Дизайн сме в състояние да се заемем с проекта още от концепцията до крайния продукт. Използвайки най-новите CAD софтуери, можем да възпроизведем технически чертежи и схеми, които ни позволяват едно по-високо ниво на разработка и взаимодействие с дизайна. Промените и актуализациите могат да бъдат направени бързо и ефикасно, без да са необходими скъпи инженерни прототипи.

Поръчка на контролно табло панел

Изпратете ни марката и годината на вашата яахта/лодка, снимка на съществуващото контролно табло / панел, общите размери на дължината и ширината и кратко обяснение за това, което бихте искали да направите, възстановите, промените или добавите. Преди да започнем Ще се свържем с Вас за да обсъдим детайлите/ подобностите по материали цветове и цени. Преди да преминем към съществената зработка, може да се наложи да ни изпратите оригиналния панел или шаблон, за да гарантираме перфектното прилягане. Времето за изработка за персонализирана част обикновено отнема 7- 15 работни дни от датата на одобрение. Срока може да варира в зависимост от сложността на работата. Ако желаете да се обсъдим вашия проект не се притеснявайте да се обадите или да посетите нашия офис. Очакваме Ви!

Връзки

Оставете запитване

Ако сте заинтересувани за моля свържете се с нас*.