Изработка на работно време


Според действащите наредби относно всички търговски обекти, всеки търговец или предприемач трябва да предостави на своите клиенти информация за работното време на обекта, на видно място, както и детайлите на фирмата.

Работно време се изготвя индивидуално за всеки търговски обект или офис. Предлагаме на клиентите си няколко начини за изработка на работно време:

Изрязване на работното време от ПВЦ фолио

Изрязано на плотер работното време от ПВЦ фолио, апликирано с транспортно фолио за по-лесно аранжиране върху стъклa и други гладки повърхности

Работно време отпечатано върху Ламиниран А4 или А5 лист хартия

Работно време се изработва от нас с четлив шрифт и добре подредено съдържание. То е съобразено с изискванията за работното време.

Ипечатване на работното време върху ПВЦ фолио|стикер


Ще Ви предложим модерни и атрактивни дизайни, които са събразени с изискванията за търговските обекти в Република България.

Pаботното време се изработва основно на български език. Преди да поръчате вашето работно време подгответе следната информация:

  • Наименование на търговския обект
  • Работно време ОТ - ДО ч.
  • Адрес на регистрацията на фирмата
  • МОЛ: - материално отговорно лице
  • Телефонен номер по ваш избор

Изработка на допълнителна табела Затворено/ Отворено

Нашата агенция е с богат опит в цялостното брандиране на търговски обекти. Освен работно време, при нас може да подадете заявка за допълнителна табела Затворено/ Отворено. Изработваме стандартните табели или такива по ваш дизайн.

Забележка: Toва са стандартни изисквания за стикери указващи работно време. Съдържанието може да бъде и по ваш избор. За поръчка на работно време може да изпратите данните, които искате да съдържа вашето работно време на нашия e-mail, Viber или да се свържете с нашия екип на посочените телефони.

Срокът за изработка е 2- 3 дни.

Цена за изработка на работно време:

  • Ламиниран А4 (4 лв)или А5 лист хартия(4 лв)

Предлагаме оформление на работно време, принтирано на А4 или А5 лист, като след това може да ламинираме за използване по- дълъг период от време.

  • Табела с работно време

Изработваме табели за работно време от плексиглас или пвц, по желание на клиента. Консултирайте се с нашия екип в офиса или на посочените телефони, за да получите полезни напътствия. Ако смятате, че апликирането на фолио е трудна задача за вас, друг вариант е табела за работно време.

  • Двустранна табела за работно време

Ако Вашия обект често е с различно работно време, то решението е табела с две работни времена. Табелата може да бъде изработена от плексиглас или ПВЦ. Върху нея изготвяме дизайна и печата с вашия дизайн за работно време върху фолио, издръжливо на слънчевите лъчи.

  • Работно време изрязано от бяло, черно и цветно фолио 250мм/200мм - 12 лв.

Изработваме стикери за работно време от цветно или класическите черно и бяло фолио. Фолиото е изрязано на плотер, като след това е апликирано с транспортно фолио. Нашите колеги ще ви дадат множество разяснения, ако се сблъсквате с тази задача за пръв път.

  • Фолио "пясъкоструй" 250мм/200мм - 14 лв.

Един много ефектен начин за представяне на вас и вашия обект е работно време от пясъкоструйно фолио. То е изключително красиво и е чест избор на нашите клиенти. Фолиото отново е плотерно изрязано. Дизайните могат да бъдат наши или по ваш избор. Работното време получавате с транспортно фолио, за по- лесно аранжиране и монтаж.

Разбира се, изготвяме и работно време по размери, дадени ни от клиента.

Доставка и монтаж на работното време

По желание на клиента, за територията на гр. Бургас, предлагаме и монтаж на работно време. Цената се изчислява зависимост от местоположението на обекта. Доверете се на услугите ни!

Ангажираме се с експресни доставки на работно време с куриер по ваш избор до:

Експресна изработка и доставка на работно време София

Експресна изработка и доставка на работно време Пловдив

Експресна изработка и доставка на работно време Варна

Експресна изработка и доставка на работно време Велико Търново

Експресна изработка и доставка на работно време Стара Загора

Експресна изработка и доставка на работно време Плевен

Експресна изработка и доставка на работно време Благоевград

Експресна изработка и доставка на работно време Ловеч

Освен изброените градове, изпращаме и до всички точки на страната. Възможно е и лично предаване в офиса ни в гр. Бургас, на бул. Ст. Стамболов 74 А.


изработка на работно време

Връзки

SKYPE Burg Design

Изработка и наем на рекламен банер

Оставете запитване

Ако сте заинтересувани за моля свържете се с нас*.