Декларация за поверителност / конфиденциалност

 • ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

  Тази Декларация за поверителност е в сила от 1-ви Януари 2009.

  Ние Бург Дизайн ЕООД сме разработили тази декларация за поверителност ( "Защита на личните данни"), за да обясним на всички Вас и Нашите клиенти практиките по отношение на използването и разкриването на информацията, която доброволно може да получим от потребителите на нашите интернет страници, разположени на www.burgasreklama.com, като се съобразяваме изрично с приложимите закони, правила и наредби.

  В тази Декларация за поверителност юридическото лице Бург Дизайн и свързаните с него сайтове, филиали са наричани като общо название "ние", "нас" или "ни". Ние вярваме, че нашите практики, ни позволяват да подсигурим отлично съртудничество, без ненужно използване или разкриване на вашата информация.

  Моля, прочетете тази Декларация за поверителност внимателно за да разберете нашата политика и практики по отношение на вашата информация и как ние се отнасяме към нея.

  Ако имате въпроси относно тази Декларация за поверителност, моля изпратете имейл на office@burgasreklama.com, или ни пишете на Адрес: „Бург Дизайн” ЕООД, гр. Бургас 8000, бул. "Ст. Стамболов" № 74 А.

  Ако не сте съгласни с нашите правила, то ваш избор е да не използвате нашия сайт. С достъпа си и употребата на нашия сайт вие приемате че сте съгласни тази Декларация за поверителност.

 • Контролиране или смяна на информацията

  След като установите и сте сигурни, че в нашата база данни е налична ваша лична информация, която желаете да промените, или заличите, можете да заявите Вашите предпочитания по всяко време, като се свържете с нас на office@burgasreklama.com и ние ще вложим цялата си отговорност и усилия за своевременното и коригиране или премахване от нашата активна база данни.

 • Сигурност

  Ние полагаме всички възможни усилия и отговорност в стремежа си да защитим предоставената ви от Вас лична информация от загуба, злоупотреба, неоторизиран достъп, разкриване, промяна или унищожаване. Но Моля, имайте предвид, че и при всички мерки за сигурност на данните, Вие не можете да бъде 100% сигурни че ще съомеем да гарантираме безопасността или сигурността на вашата информация. С това Вие разбирате, че с използването на сайтовете и подаването / споделянето на информация, е на Ваш собствен риск.

 • Въпроси, коментари или притеснения.

  Ако имате някакви въпроси, коментари или притеснения без ограничение по отношение на настоящото споразумение, Декларацията за поверителност, нашите услуги, или сте забелязали нарушение на авторските права в съответствие с раздел ььь по-горе, моля свържете се с нас на адресите По-долу:

 • гр. Бургас 8000,

  бул. "Ст. Стамболов" № 74 А

 • Телефон/Факс: 056.80.14.24

  Мобилен:     : 0885.8.15.15.9